Tre «must have» spill til mobilen din

Spilleautomater på mobil gir deg muligheten til å spille hvor som helst, når som helst. Men med et hav av muligheter, kan det være vanskelig å velge hvilke kasinospill du skal laste ned. Vi gir deg tre anbefalinger:

1) Starburst

Klassikeren over alle klassikere – Starburst er virkelig et must have. Det klassiske spillet utviklet av svenske NetEnt er en folkefavoritt som passer for alle, med et friskt og fargerikt design inspirert av 80-tallets arkadespill. Enkelt og lekent. Du kommer til å bli hektet!

2) Mega Moolah

En annen folkefavoritt, med mulighet for høye gevinster, er Mega Moolah. Dette spillet, utviklet av Microgaming, blir omtalt som «the millionnaire maker». Så om du er ute etter en sjanse for en høy jackpot, er dette spillet for deg. Med fem hjul, 25 gevinstlinjer, og et afrikansk safari-tema, er dette et spennende og underholdende spill.

3) Tomb Raider

Om du er på leting etter action, er Tomb Raider Mobile Slot midt i blinken. Tomb Raider, med folkefavoritten Lara Croft, er å finne online, på spillkonsoll, i bøker og filmer. Nå kan du også bli med henne og spille på de fem hjulene med 15 gevinstlinjer på mobilen din. Hva venter du på?