Jackpotautomater

Jackpotautomater har en egen evne til å lokke til seg spillerne. Det skyldes først og fremst sjansen til å vinne storgevinster, men spillene er som regel også gode, og mange jackpotautomater blir klassikere.

Hall of Gods

Hall of Gods er en myteomspunnet spilleautomat som er kjent for jackpottene sine. Automatens tema er norrøn mytologi. Ravnene kan dele ut gratisspinn. Automaten har fem hjul og tre rader med symboler. Man kan aktivere 20 gevinstlinjer, og dersom man vil spille om den progressive jackpotten, må alle linjene være aktivert. Det er tre progressive jackpotter i spillet. Jackpottene kan vinnes i bonusspillet.

Arabian Nights

Arabian Nights er en populær automat. Ulempen med automaten er at man ikke kan velge myntverdi. Dessuten gir den gevinst relativt sjelden. Progressive automater har ofte lav utbetalingsfrekvens, slik at man må spille mange spinn før man vinner noe. Jackpotten i dette spillet kan bli på flere millioner, og det er også norske og skandinaviske spillere som har vunnet stort på Arabian Nights.

Icy Wonders

Icy Wonders er et spill i Wonders-serien. I dette spillet drar man til Antarktis, der man møter pingviner, hvaler, hunder og isbjørner(?). Isbjørnene kan skape en viss forvirring om hvor man er, men spillet er herlig laget, med morsomme symboler og enkle lydeffekter. Hall of Gods, Arabian Nights og Icy Wonders, er spill man kan spille online, og vinne på, dersom man er veldig heldig.Progressive spill er spennende, ettersom hvem som helst kan bli den neste vinneren. Når et spill utbetaler storgevinst, sprer ryktet seg fort, og nye spillere kommer til for å prøve spillet. Da vokser jackpotten seg enda større neste gang. Spillerne prøver alltid å forutse når neste store utbetaling skjer, men faktum er at jackpottene utbetales tilfeldig, og alle kan vinne. Det er nettopp det som gjør disse jackpottene så spennende. Man trenger bare flaks.