Pokernyheter verden over

poker news Nordmenn spiller poker som aldri før, og vi har aldri hatt bedre utvalg i norske pokersider enn hva vi har i dag. Det kommer stadig vekk nye spill, og en av de største nyhetene de senere årene er live poker, hvor man spiller live via web-kamera mot ekte dealere. På denne måten får man et mye høyere spenningsnivå, og det føles mer som å spille på et fysisk casino.

Hold deg oppdatert

Det kan være komplisert å holde seg oppdatert på alt det som skjer i pokerverdenen, og det lureste man kan gjøre er å finne seg en god nyhetsside som oppdaterer jevnlig om det som skjer. Det kan også være lurt å følge bloggene til de som er aktivt inne i det internasjonale pokermiljøet, her har man også muligheten til å lære mye om spillet i seg selv. Kanskje man ønsker å vite mer om hva som skjedde i siste runde av WSOP, eller få med seg en Masterclass med en pokerproff. Det lønner seg også å følge med på hva som skjer i nasjonale og internasjonale medier. Her kan man få nyheter om hva som skjer helt i pokertoppen, men også bli advart mot nettsider som ikke holder den kvaliteten de bør i forhold til sikkerhet. Det finnes mange useriøse aktører i dette markedet, og man bør ta visse forhåndsregler for å unngå svindel.

Følg vinnerne

Det finnes flere nordmenn som har gjort det svært godt i poker internasjonalt, og som også har tatt hjem millionvis av kroner i premier. Ønsker man å følge disse, og kanskje lære litt om hvordan de spiller og hva slags taktikker de bruker er det lurt å følge med i de største avisene, som har skjønt at nordmenn gjerne vil få oppdateringer på hva som skjer i pokerverdenen.