Dette er Norges beste spilleautomater på nett

slot-machineNår man vil spille på spilleautomater på nett er det jammen meg ikke lett å finne sin favoritt i havet av utvalg. Har man prøvd ut casinospill på nett tidligere har man kanskje lagt merke til alle de ulike spillene, og prøvd seg litt fram. Er man helt fersk, kan det være greit å få en pekepinn på hvor man kan begynne. Her får du en innføring i noen av de mest populære spilleautomatene!

Mega Fortune

Mega Fortune er kanskje en av de mest kjente spilleautomatene, og er absolutt en av de mest populære. Og det er ikke uten grunn! Denne populære og klassiske spilleautomaten har vært på markedet en stund, og har en minste innsats på litt over to kroner og det høyeste beløpet du kan satse er 500 kroner. På denne spilleautomaten er vinnersjansene relativt store, og gjennom tidene er det Mega Fortune som har stått bak noen av de høyeste utbetalingene i historien! Her kan man sette seg ned og spille noen runder når det passer, enten det er på bussen eller etter en liten tur ute sammen med venner. Noen som er et levende bevis på det er den norske studenten fra Bergen som vant svimlende 92 millioner kroner på Mega Fortune etter at han bestemte seg for å spille noen runder etter en tur ute på byen. Utrolig!

Starburst

Den spilleautomaten som uten tvil er den mest populære spilleautomaten på nett i dag er Starburst. Med blinkende diamanter og edle steiner kan du vinne opp til femti tusen mynter som har verdi avhengig av hvor mye man har lagt i innsatsen. Denne videoautomaten har fanget manges interesse, og vinnersjansene er store. Perfekt å bruke tiden på når du venter på toget? Det flotte med begge disse spilleautomatene er at man som helst fersk spiller har mulighet til å prøve ut ting gratis. Registrerer du deg med egen konto er det bare å teste ut free spins og se om automatene faller i smak hos nettopp deg også.