De beste spillene på nett

Nettspill i ulike former og fasonger har blitt enormt populært etter milleniumsskiftet. Den nye generasjonen er på mange måter en spillgenerasjon, noe som har ført til at vi alltid har muligheten til å slå i hjel tiden dersom vi for eksempel må vente eller sliter med å følge med på hva læreren snakker om i timen.

Mens spill som World of Warcraft finnes på egne nettsider, så er det andre spill man må inn på nettkasinoer som Betsafe for å kunne spille. Her finner vi blant annet to av de aller mest populære spilleautomatene gjennom tidende, nemlig Mega Fortune og Gonzo’s Quest. Særlig førstenevnte er kjent for å ha gjort flere spillere til millionærer i løpet av kort tid. Sistnevnte har blitt populær fordi den i tillegg til å være en spilleautomat har en historie. Denne historien handler om en spansk conquistador som ankommer den nye verden en gang på 1500-tallet i sin jakt på gull. En veldig passende historie for en spilleautomat, for dagens automatspillere har ikke så rent lite til felles med tidligere tiders skattejegere.

Av rene nettspill finnes det ikke noen klar distinksjon mellom hvilke typer spill som blir mest populære og hvilke som ikke blir noen stor hit. Et av de aller mest kjente nettspillene, som allerede har vært på markedet i mange år og fått en enorm fanbase, er det kjente rollespillet World of Warcraft. Dette er et veldig stort og avansert spill som man må sette av mye tid til dersom man ønsker å bli en virkelig vellykket spiller. I andre enden av skalaen finner vi spill som Candy Crush. Dette er et enkelt spill som er utviklet for facebook og som en egen app, som kan spilles dersom man har noen minutter å slå i hjel mens man venter på toget. Et annet enormt populært spill er det velkjente spillet Angry Birds.